Фото без опису

 

Про проведення фестивалю

 

У рамках Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Запорізькій області на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 18.03.2021 № 142, передбачено реалізацію заходу з організації фестивалю-ярмарку місцевих товаровиробників.

Проведення фестивалю «MADE IN ZAPORIZHZHIA (MADE IN ZP)» заплановане на 04-05 вересня 2021 року з 10-00 год. до 20-00 год. у Центральному парку культури та відпочинку «Дубовий Гай» (м. Запоріжжя, вул. Глісерна, 1). Організатори зазначеного заходу – Запорізька обласна державна адміністрація, Запорізька обласна рада, Державна організація «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області».

«MADE IN ZP» – фестиваль брендів Запорізького регіону, створений для популяризації локальних виробників товарів і послуг, а також підвищення лояльності до споживання їх продукції серед мешканців та гостей області. Під час фестивалю планується організація 4 локацій: «виставкова зона»; «маркет зона»; «фуд корт»; «зона розваг». 

Звертаємо увагу, що учасниками фестивалю можуть бути лише суб’єкти господарювання, які зареєстровані як платники податків згідно з чинним законодавством та є платниками податків на території Запорізької області.

Реєстрація (обов’язкова) та більш детальна інформація щодо участі у заході доступна за посиланням: https://cutt.ly/tQiazcW.