Фото без опису

 

Шановні жителі села Гірсівка!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня села!

 

День народження рідного села – велике родинне свято. Адже воно і для тих, хто тут народився і виріс, і для тих, хто колись приїхав сюди і залишився, підкорений чудовими краєвидами, природою, котра  додає і сил, і настрою.     

      Відзначення Дня села  символізує любов до рідного краю, до його колишніх і нинішніх героїв, його історії та культури. Впевнено можу сказати, що найбільшим її багатством є Ви, його жителі, щирі, привітні та гостинні люди.

      Саме Вашими спільними зусиллями  створюється неповторний образ села Гірсівка, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на велику повагу. Ми близько до серця сприймаємо всі труднощі села, переживаємо невдачі та складні часи. Але й щиро радіємо успіхам, пишаємося нашими досягненнями. Усі досягнення, якими багате село, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як День села, кожен відчуває себе частиною великої родини. Село може пишатися тим, що тут народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють її обличчя.

       Примножуймо й надалі здобутки нашого села на радість дітям і внукам нашим, бо село- невичерпна  криниця нашого родоводу. Нехай же і надалі село процвітає, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. Щоб дзвеніла тут пісня крилата, гули новосілля, весілля, родини, щоб зростали щасливими діти, щоб радістю й достатком повнилась кожна оселя.    

        Хочу побажати рідній землі, а отже кожному з Вас розквіту і процвітання, здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах. А ще рясних врожаїв на хлібних нивах та у садах, гарного приросту у ваших господарствах. 

Зі святом Вас! Божого Вам благословення!

 

                                       З повагою до Вас сільський голова Наталія Попова.