Фото без опису

Шановні представники молодого покоління!
Прийміть найтепліші  вітання  з Днем Молоді!

Серед багатьох свят, які відзначає  наша країна, День молоді – свято особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це час пошуків, пізнання, самоствердження, натхнення, творчості, любові і романтики.  Молодь завжди є окрасою, надією і рушійною силою суспільства. 
Ваш вік – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Для тих, хто молодий тілом і душею, хто живе яскраво, повноцінно і цікаво, немає нічого недосяжного. Ви сміливі, розумні, амбітні, сильні, творчі та запальні, вмієте чесно та впевнено відстоювати свої права. Перед вами увесь світ, тисячі доріг, але, спрямовуючи погляд у майбутнє, поважайте і цінуйте традиції українського народу, його історію, шануйте досвід старших поколінь, будьте справедливими та впевненими у своїх силах. Знаю, що ви, молоді українці, понад усе цінуєте свободу, прагнете нових знань і готові самі творити зміни.  Тож нехай ваш запал та енергія з кожним роком стають ще більш потужними і життєдайними, а життя завжди буде сповнене сенсом. Ви заслуговуєте на те, аби Вами пишалися.
Щиро бажаю вам миру, міцного здоров’я, творчої енергії, успіхів у навчанні і роботі.
Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє. Нехай ваш шлях буде наповнений новими злетами й досягненнями! Нехай вам щастить завжди і всюди!
                                                                                                                                               

  З повагою, 
Олександрівський сільський голова Наталія Попова.