Всеукраїнська громадська організація "Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО" за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва Німецького фонду Маршала (США) розпочинає Проєкт "Жіночі групи взаємодопомоги на передовій боротьби з COVID-19" для жінок з родин ветеранів та загиблих учасників АТО/ООС Донецької, Запорізької, Миколаївської, Волинської областей. Метою проекту є пом'якшення наслідків епідемії COVID-19 шляхом всебічної, адресної підтримки жінок ветеранської спільноти.

У рамках проекту жінки залучаються до участі у зустрічах груп взаємодопомоги, як в якості лідерок даних груп так і їх учасниць.

Прошу приєднатися до реалізації Проекту та повідомити жінкам з родин діючих учасників АТО/ООС, ветеранів та загиблих військовослужбовців щодо можливості приєднатись до груп взаємодопомоги. Відповідні дані про жінок, які б хотіли скористатися вигодами Проекту (в якості лідерки, в якості учасниці групи), прошу надсилати на електрону пошту info.familyato@gmail.com.

Детальна інформація про проєкт розміщена на сайті за посиланням: https://www.facebook.com/familyato/posts/2820047118308724.