Фото без опису

                    12 травня 2021 року в Олександрівській сільській раді під головуванням сільського голови Наталії Іванівни Попової пройшла робоча нарада з старостами населених пунктів громади.

                     На засіданні обговорили та підсумували проведену роботу в населених пунктах по благоустрою та приведенню до належного санітарного стану території сіл до свят, подякувала за участь у заходах, присвячених відзначенню Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

                    Обговорені питання медичного обслуговування населення в громаді, про початок  підготовки до проведення оздоровчої кампанії 2021 року.

                    Начальником відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення і територій, військового обліку Сергієм Міховим проінформовано присутніх про охорону життя людини на водних об’єктах громади.

                    В ході зустрічі було обговорено проблемні питання, які виникають у ході роботи, розглянуто питання щодо відзначення День села у населених пунктах громади, акцентувалась увага за забезпечення всебічного, кваліфікованого, об’єктивного і своєчасного розгляду звернень громадян.