Фото без опису

    Сьогодні, 30 березня 2021 року, під керівництвом голови Олександрівської сільської ради Наталії Іванівни Попової відбулася дискусійна нарада з питань благоустрою населених пунктів громади та поліпшення стану довкілля.

    Участь у нараді взяли керівники структурних підрозділів сільської ради, старости населених пунктів територіальної громади.

     До учасників наради доведено план заходів з наведення чистоти та порядку на території населених пунктів та прилеглих ділянках, визначені терміни виконання намічених заходів. Обговорено ряд питань у сфері благоустрою та охорони довкілля, вирішення яких сприятиме покращенню санітарного стану території населених пунктів, проведення місячника чистоти, впорядкування пам’ятників та меморіалів.

     Фахівець з питань культури відділу освіти, культури, молоді та спорту проінформувала про роботу закладів культури та бібліотек об’єднаної громади. Було визначено як позитивні зрушення, так і наявні недоліки в організації роботи закладів культури, розповіла про намічені  заходи, пов’язані із відзначенням державних свят і пам’ятних дат. Основний акцент було зроблено на виконання рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення культурно – мистецьких заходів на період карантину.

     Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту  населення і територій проінформував присутніх про створення та роботу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій у сфері цивільного захисту.