Фото без опису

Приазовське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області доводить до відома інформаційне повідомлення, отримане по системі швидкого оповіщення (RASFF) від 17 березня 2021 року №2021.1363-fup 2 стосовно виявлення несанкціонованої речовини оксид етилену у насінні лущеного кунжуту, що експортувалось з Індії (експортер:SRSS Agro Pvt. Ltd, Dehli) до Румунії, де використовувалось при виготовленні хлібобулочних виробів та надіслано до України (отримувач: ТОВ "Метро Кеш Енд Кері Україна", місце відвантаження продукції: с. Квітневе, броварський район, Київська обл., та вул. Київська, ЗК а,с. Колонщина, Макарівський р-н, Київська обл.).

Держпродспоживслужба в Приазовському районі попереджує операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність.  Що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”.

 

Шановні споживачі! У разі виявлення данного харчового продукту  в обігу, просимо негайно інформувати Приазовське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 21, смт. Приазовське, тел. 0975514498,  0962880232, 0979614331.