1. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік

2. Про внесення змін до рішення № 4 від 24.06.2019 року «Про встановлення плати за землю на території Олександрівської сільської ради на 2020 рік»

3. Про внесення змін та доповнень до Програми підтримки закладів охорони здоров’я та якісного надання медичних послуг, які працюють на території об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2019-2020 роки.

4. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії №15 від 22.12.2018р. «Про бюджет об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2019 рік» (зі змінами).

5. Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації: «Генеральний план с. Олександрівка Приазовського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту», «План зонування території с. Олександрівка Приазовського району Запорізької області» (у складі Генерального плану), та розділу «Охорона навколишнього середовища» Генерального плану с. Олександрівка Приазовського району Запорізької області в обсязі звіту про стратегічну екологічну оцінку.

6. Про списання житлових будинків з житлового фонду сільської ради.

7. Про затвердження розпоряджень сільського голови.

8. Про припинення дії договору оренди нерухомого майна № 6 від 02.01.2003 року.

9. Про організацію цивільного захисту в Олександрівській об’єднаній територіальній громаді.

10. Про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександрівської сільської ради.

11. Про вилучення земельних ділянок із користування в межах населеного пункту.

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо надання у користування на умовах оренди земельної ділянки колективної власності (списаний сад) із земель колишнього КСП «Заповіти Ілліча» на території Олександрівської сільської ради Приазовського району Запорізької області»

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

14. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території с. Дівнинське Олександрівської сільської ради Приазовського району Запорізької області.

15. Про надання дозволу Віткову Ігорю Івановичу на складання проекту землеустрою щодо відновлення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

16. Про надання дозволу Бреусу Олександру Дмитровичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

17. Про надання дозволу Михайлик Оксані Миколаївні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

18. Про надання дозволу Шрамку Володимиру Анатолійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

19. Про надання дозволу Шрамко Марині Сергіївні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

20. Про надання дозволу Шрамко Світлані Миколаївні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

21. Про надання дозволу Марусенку Олексію Трохимовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

22. Про надання дозволу Шрамко Світлані Миколаївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

23. Про приведення права власності Нікітенко Василя Васильовича на земельну ділянку у відповідність до вимог чинного законодавства.

24. Про приведення права власності Кучерова Володимира Григоровича на земельну ділянку у відповідність до вимог чинного законодавства.

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку (пай) Кармеліти Ірини Станіславівни для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

26. Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства відомостей про цільове призначення земельної ділянки, яка знаходиться у власності гр. Симонова М.П.

27. Про затвердження технічноі документації з нормативно-грошової оцінки земельних ділянок.

28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для будівництва та обслуговування будівлі закладу культури Дівнинського БК Олександрівської сільської ради.

29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для будівництва та обслуговування будівлі закладу освіти майновий комплекс Дівнинської ЗОШ Олександрівської сільської ради.

30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для будівництва та обслуговування будівлі закладу Дівнинського ДНЗ «Зірочка» Олександрівської сільської ради.

 

* Поіменне голосування