Фото без опису

  02 лютого свій 85-річний ювілей відзначив Почесний громадянин Приазовського району, уродженець села Степанівка Перша  Гладкий Микола Олексійович.

  Більшу частину свого життя /43 роки стажу/, Микола Олексійович присвятив будівництву, прикрашаючи села рідного Приазов’я новими спорудами і будівлями.

  Його досвід і професіоналізм  заслуговують суспільного визнання і поваги. Ті, кому пощастило працювати з ним пліч-о-пліч, зазначають, що головною рисою його характеру є скромність та людяність. Він не просто поважний ветеран, а людина із значними досягненнями та неабияким трудовим і життєвим досвідом. За трудову діяльність, добросовісну працю, активну участь у будівництві району неодноразово нагороджувався почесними грамотами, Орденом «Трудової Слави ІІ ступені», «Ветеран Праці», а  у 2012 році отримав звання «Почесний громадянин Приазовського району».

   Привітати ювіляра завітали заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександрівської сільської ради Сергій Вєльчев та голова організації ветеранів Олександрівської громади Галина Підкіпна. Гості відзначили вагомий внесок Миколи Олексійовича на користь рідного Приазовського краю, подякували за багаторічну самовіддану працю, побажали міцного здоров’я і відмінного самопочуття.

    Нині Микола Олексійович на заслуженому відпочинку, але життєвий девіз у нього залишився незмінним – завжди радіти життю.