Фото без опису

ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ГОЛОВНОЇ

  НОВОРІЧНОЇ ЯЛИНКИ ГРОМАДИ

День Святого Миколая – перше зимове свято, на яке з нетерпінням і великими сподіваннями чекають як діти, так і дорослі. Саме в цей святковий день, у неділю 19 грудня на центральній площі Олександрівського Будинку культури відбулося урочисте відкриття Новорічної ялинки громади.

Чимало малечі зібралося в очікуванні новорічного дива та казкових гостей.

З вітальними словами та щирими побажаннями до присутніх звернулися сільський голова Наталія Попова та настоятель Храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Дмитро Лебедченко. Побажали усій громаді  здоров’я, щастя, доброї долі, миру, злагоди, успіхів, здійснення мрій і піднесеного настрою.

Завітав на свято до малечі і головний гість програми – Святий Миколай. Саме він разом з казковою Зимою дарували діткам солодкі подарунки, магічні враження та головне - хороший настрій!

Концертну програму присутнім подарували учасники художньої самодіяльності Будинків культури Олександрівської громади. Впродовж дійства діти веселились, розгадували загадки, утворили танцювальний флешмоб. Хоч атмосферу зимової казки важко уявити без снігу, але примхлива погода не зіпсувала настрій присутнім. Гості пригощалися гарячим чаєм а дорослі глінтвейном. Організатори заходу організували гарні фотозони. Головна новорічна красуня засяяла різнобарвними вогнями під оплески та вигуки дітвори. Очі дітлахів світилися щирою радістю не менш яскраво за новорічні ілюмінації а свято стало особливим і незабутнім. Від Олександрівської сільської ради діти отримали солодкі подарунки. Тож нехай торжествує добро, а  ця зима принесе в кожну оселю велике людське щастя!