Фото без опису   

    19 листопада 2021 року під головуванням сільського голови Наталії Іванівни Попової відбулось засідання п’ятнадцятої позачергової сесії Олександрівської сільської ради. У роботі сесії взяли участь керівний склад апарату, депутати сільської ради, старости населених пунктів громади, керівники структурних підрозділів ради.

     Відповідно порядку денного було розглянуто 33 питання.

Заслухано інформацію начальника фінансового відділу Олени Бурдіної про внесення змін і доповнень до  рішення сільської ради від 24.12.2020 року  № 12 «Про бюджет Олександрівської сільської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами та доповненнями), начальник відділу кадрової та юридичної роботи Дмитро Чувашов проінформував про передачу майна комунальної власності Олександрівської сільської ради КП «Райсількомунгосп» Мелітопольської районної ради на праві господарського відання та встановлення тарифів на водопостачання в селі Георгіївка. Начальник відділу загальної та організаційної роботи Ірина Перекрест ознайомила присутніх з проектом рішення про затвердження плану діяльності  з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.

    Начальником відділу земельних відносин Геннадієм Ковальовим зачитані заяви громадян з земельних питань та запропоновані проекти рішень, які депутатами розглянуті і прийняті відповідні рішення.

    Результатом роботи стало  ухвалення  проектів рішень  з усіх питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.

    Відповідно до чинного законодавства рішення та результати голосування депутатів будуть розміщені на офіційному веб-сайті Олександрівської сільської ради.