Фото без описуСело моє в пахучім цвіті мені всміхається здаля.

Для мене ти одне на світі, бо тут мій край, моя земля.

 

Нахристиянське свято Різдво Пресвятої Богородиціяке святкується Церквою, як день всесвітньої радості, 21 вересня відзначають свій славетний 160-річний ювілей села Олександрівка та Георгіївка.

 

Шановні мешканці Олександрівки, Георгіївки!

Від щирого серця та з великим задоволенням вітаю вас з нагоди святкування світлого родинного свята. День села – особливе свято, яке об’єднує всіх хто любить своє село, тих людей, чиєю працею воно створювалось. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця, життя – то джерело людської мудрості і самовідданості.

Фото без описуТому сьогодні хочу сказати слова подяки всім, хто живе і працює на землі, хто залишився і працює у селі. Нехай ваш затишний куточок буде самим милим і близьким кожному з вас.

Тож від усієї душі зичу вам, аби щастя ніколи не оминало ваші домівки, а прагнення зробити село кращим згуртувало та примножувало взаємоповагу та взаєморозуміння.

 

Бажаю  вам та вашим родинам Божого благословення та заступництва, міцного здоров’я, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за  рідне село,  а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Хай кожен наступний день буде зігрітий надією і теплом, повагою та любов’ю рідних і близьких. Зі святом!

З повагою до Вашого села і до кожного

сільський голова Наталія Попова.