Є на світі моя країна, де червона цвіте калина.

Гори, ріки і полонина – це моя Україна.

Є на світі моя країна, найчарівніша, як перлина.

В моїм серці вона єдина. Це моя Україна.

 

    23 серпня в Олександрівській громаді відсвяткували 30-ту річницю Незалежності України та день Державного прапора України.

    З привітальним словом до присутніх звернулися сільський голова Олександрівської сільської ради Наталія Попова, голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Вєльчев, представник депутата обласної ради Людмила Данильченко, які побажали здоров’я, добробуту, процвітання, мирного неба.

    З нагоди Дня Незалежності України, сільський голова Наталія Іванівна відзначила грамотами за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію шановних людей сіл громади.

    Від кожного села на святі були представлені етно майданчики зі смачними національними блюдами, якими господарочки гостинно пригощали гостей, фотовиставка «Рідні краєвиди», ігровий майданчик для дітей та солодка вата, фотозона, аквагрим, фуд-зона з шашликом.

    На святковому концерті «Як зірка в небі-Україна в серці» дарували гарний настрій пісні учасників художньої самодіяльності усіх сільських будинків культури Олександрівської територіальної громади. Милували око присутніх виступи танцювальних колективів.

    Закінчилась концертна програма феєрверком, а святкування продовжилося дискотекою «Веселі ноги» від Сергія Баклажкова.

    Таке прекрасне свято організоване та проведене власними ресурсами громади: керівництвом громади, творчими колективами сільських будинків культури та за участю активних місцевих підприємців. Для всіх бажаючих відвідати свято був організований транспорт за маршрутами.

    Такі заходи об’єднують людей, а єдність – велика сила громади!