Працівниками виконавчого комітету, за безпосереднього керівництва голови сільської ради, отримано перемогу у проєкті «Посилення правових можливостей та сприяння управненню місцевих мешканців сільських громад Мелітопольського району», який реалізується ГО «Запорізький Правозахисний центр» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру.Фото без опису

Окрім Олександрівської ТГ переможцями конкурсу визначені також Приазовська та Семенівська ТГ Мелітопольського району.

Завдяки даному проєкту всі мешканці Олександрівської громади мають можливість звернутися за безоплатною правовою допомогою, для вирішення своїх правових проблем у судовому та позасудовому порядку.

Правова допомога буде надаватися, як працівниками юридичного відділу виконавчого комітету Олександрівської сільської ради, зокрема Чувашовим Дмитром Сергійовичем (моб. тел. +380677398905), так і юристами ГО «Запорізький Правозахисний центр» (по Skype, Viber, Facebook і за телефоном гарячої лінії: 0669944960).

Щоб отримати консультацію необхідно лише зателефонувати за вказаними номерами телефонів або написати повідомлення на ці номери будь-яким зручним каналом зв'язку: Viber, Telegram, інші або, для ГО «Запорізький правозахисний центр, написати повідомлення на сторінці організації у Facebook.

 

З повагою до кожного!