Повідомлення про оприлюднення проекту містобудівної документації «Генеральний план с. Дівнинське Приазовського району Запорізької області з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Дівнинське Приазовського району Запорізької області» (у складі Генерального плану)та звіту про стратегічну екологічну оцінкуФото без опису

 

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» на розгляд громадськості виноситься проект містобудівної документації«Генеральний план с. Дівнинське Приазовського району Запорізької області з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Дівнинське Приазовського району Запорізької області» (у складі Генерального плану)та звіт про стратегічну екологічну оцінку.

Підставою для виконання містобудівної документації є рішення Олександрівської сільської ради від 09.10.2018 №8 «Про розробку містобудівної документації «Генеральний план с. Дівнинське Приазовського району Запорізької області з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Дівнинське Приазовського району Запорізької області» (у складі Генерального плану)», та завдання на розробку містобудівної документації.

Метою розробки містобудівної документації є:

1.Виконаннямістобудівної документації«Генеральний план с. Дівнинське Приазовського району Запорізької області з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Дівнинське Приазовського району Запорізької області» (у складі Генерального плану)згіднозавдання на розробку містобудівної документації.

2. Урахування державних, громадських і приватних інтересів під час планування, забудови та іншого використання території з дотриманням вимог містобудівного, санітарного, екологічного, природоохоронного та іншого законодавства.

3. Визначення червоних ліній та ліній регулювання забудови; блакитних ліній регулювання висоти та силуету забудови; зелених ліній обмеження зелених зон; жовтихліній обмеження забудови біля основних доріг і магістралей за необхідністю.

4. Уточнення планувальної структури і функціонального призначення окремої території, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації.

5. Виявлення та уточнення територіальних ресурсів для всіх видів функціонального використання території.

6. Визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами.

7.Визначення містобудівних умов та обмежень.

8. Обґрунтування потреби формування нових земельних ділянок для розміщення житлової та громадської забудови, шкіл та дошкільних дитячих закладів, визначення напрямків розвитку території.

9. Визначення потреб у підприємствах та установах обслуговування, місць їх розташування.

10. Забезпечення комплексної забудови території.

11. Визначення напрямів, черговості, та обсягів подальшої діяльності щодо:

-попереднього проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення території;

-організації транспортного і пішохідного руху;

-охорони та поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки;

-комплексного благоустрою та озеленення;

- використання підземного простору, тощо;

- удосконалення роботи транспорту та пропуску перспективних потоків;

-проведення моніторингу забудови території.

завантажити повністю