Фото без опису

     27 липня 2021 року відбулось пленарне засідання одинадцятої сесії Олександрівської сільської ради. У роботі сесії взяли участь керівний склад апарату, депутати сільської ради, старости населених пунктів громади, керівники структурних підрозділів ради.

       Відповідно порядку денного було розглянуто 37 питань. Заслухано доповідь начальника фінансового відділу Олени Бурдіної та затверджено звіт про виконання бюджету Олександрівської сільської територіальної громади за І півріччя 2021 року, внесені зміни і доповнення до бюджету.

       Голова постійної комісії сільської ради з питань розвитку сільських територій, соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти, науки, культури, туризму, спорту та молодіжної політики Людмила Буняк ознайомила присутніх з Протоколом засідання постійної комісії та протоколами громадських слухань з обговорення проекту рішення Олександрівської сільської ради «Про пониження ступеня та перейменування закладів загальної середньої освіти Олександрівської сільської ради». За результатами обговорень було вирішено відкликати проект рішення Олександрівської сільської ради у зв’язку з неодноголосним погодженням з проектом рішення на громадських слуханнях в селі Олександрівка та селі Новокостянтинівка.

      Вирішено заклади освіти Олександрівської територіальної громади до 01.09.2022 року залишити без змін.

       Начальником відділу земельних відносин Геннадієм Ковальовим зачитані заяви громадян з земельних питань та запропоновані проекти рішень, які депутатами розглянуті і прийняті відповідні рішення.

        Результатом роботи стало  ухвалення  проектів рішень  з усіх питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.

        На засіданні сесії голова Олександрівської сільської ради Наталія Іванівна Попова привітала з ювілейним Днем народження депутатів Длужевську Олену та Головенка Сергія Володимировича.