Фото без описуВ місті Мелітополь на базі амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 3 відбулось урочисте відкриття центру вакцинації населення від COVID-19.

У заході взяв участь голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков.

«Сьогодні визначна подія не тільки для міста а й для усього нашого великого Мелітопольського району – відкриття центру вакцинації. На даний момент ми маємо позитивну динаміку у боротьбі з ковідом. Але цей вірус – підступний ворог, що може активізувати свої темпи у будь який момент. Нам з вами потрібно звикнути до сучасних реалій в умовах пандемії та бути обережними, берегти себе та близьких. Вакцинація – напевно єдиний спосіб протидіяти цьому вірусу, кращих способів ще просто не винайдено. І зараз від свідомого вибору кожного громадянина залежить здоров’я та життя усього людства», – зазначив Ігор Ігорович у ході свого виступу.

Варто зазначити, що зробити щеплення від коронавірусу можна після огляду лікаря, попередньо зареєструвавшись за допомогою додатку «Дія», контакт-центру МОЗ або звернувшись до свого сімейного лікаря. Проте, без попереднього запису також можна отримати дозу вакцини Короновак. Для цього при собі необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Центр вакцинації працюватиме у вихідні дні з 9.00 до 15.00, за адресою: м. Мелітополь, пр. Б. Хмельницького, 46.