18 червня 2021 року відбулося перше пленарне засідання десятої сесії Олександрівської сільської ради. У роботі сесії взяли участь керівний склад апарату, депутати сільської ради, старости населених пунктів, Голова підприємців Приазовського району Симоненко Н.М., Директор КНП ПЦПМСД «Центр надання первинної медико-санітарної допомоги» Ізьянова Л.О.

На порядку денному – 34 питання, які стосуються всіх сфер життєдіяльності громади. Депутати розглянули  та затвердили рішення «Про організацію співробітництва Олександрівської ТГ з Мелітопольською ТГ шляхом делегування завдань у сфері охорони здоров’я (надання медичної допомоги населенню) та спільного фінансування (утримання) інфраструктурного об’єкту –КНП «Центр надання медико-санітарної допомоги» Мелітопольської міської ради». Дане рішення було  прийняте майже одноголосно, тому що  це питання  є нагальним і дуже важливим  для мешканців громади.  Робота з даного питання розпочата  вже сьогодні. 

Також  внесені зміни та доповнення до бюджету Олександрівської територіальної громади. Розглянуто питання про встановлення ставок та пільг місцевих податків та зборів на території Олександрівської сільської ради, ряд земельних питань щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою, затвердження розроблених проектів. Усі питання розглянуто, проекти рішень ухвалено.