Фото без опису

 

Дорогі діти! Шановні батьки!

Щиро вітаю вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!

 

Всі ми родом з дитинства… Це найпрекрасніша пора життя людини.

Діти – це наше  майбутнє. Саме сьогодні,  ми повинні зігріти  теплом і любов’ю кожне дитяче серце, щоб наші сини і дочки знали, що ми їх дуже любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними і щасливими, відчували мамине тепло, ласку і батьківське міцне плече.

Адже дитинство – це  чудова пора сподівань та здійснення мрій. Світ дитинства чарівний та цікавий, сповнений мрій та щирої радості. Однак, щоб так було в кожної дитини, доводиться докладати зусиль, в першу чергу, дорослим. Діти сподіваються на нас, довіряють нам, потребують нашої уваги та підтримки.

           Щиро дякую сьогодні всім, хто своєю працею, громадською діяльністю сприяє становленню юного покоління. Тим, хто вкладає душу і розум у дітей - навчає, лікує їх, розвиває їхні творчі здібності, готує до дорослого життя. Особливу вдячність людям, які піклуються про діточок, що залишилися без батьківської опіки, і найбільше потребують тепла і любові. Тож від усього серця бажаю вам міцного здоров’я та радості.

Бажаю усім дітям щасливого дитинства, добра, мирного неба над головою.

Нехай здійсняться всі ваші мрії!

                                                                                                                                     З повагою,

                                                                                                               сільський голова Н.І.Попова