Фото без опису       

Шановні ветерани, учасники визвольного руху, жителі Олександрівської громади!

 

      8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Прийміть мої щирі вітання зі світлим і радісним святом!

      Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників.

      Ми щиро вшановуємо своїх визволителів, які героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі, які врятували від фашистського рабства країни поневоленої Європи.

      Крізь полум’я боїв, страждання і смерть, крізь гіркоту поразок та непоправні втрати йшов наш народ до великої перемоги.

      У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну українську землю від нацизму.

      У серці кожного українця жива пам’ять про мільйони мужніх і незламних українців, про їхню жертовність в ім’я свого народу та рідної землі.

     Ми з вдячністю згадуємо тих, хто віддав власне життя за щасливе майбутнє своїх нащадків.

     Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності.

     У цей славний день ми згадуємо всіх, чиї життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни, відбудували рідну країну, своїми справами утверджували мир та злагоду на українській землі.

Сердечно бажаю кожному миру і злагоди, доброго здоров’я, щасливих і довгих літ життя, добробуту і благополуччя кожній родині.

 

З повагою, сільський голова

Олександрівської сільської ради Н.І.Попова