Фото без опису

         Щороку квітень нагадує всім нам про катастрофу світового масштабу – Чорнобильську аварію, коли в наше життя увійшло слово з гірким присмаком нечуваної біди – “Чорнобиль”. Ця чорна дата означає одну з найтяжчих трагедій в історії українського народу.

         Українці заплатили надзвичайно високу ціну за Чорнобильську катастрофу, життями своїх найкращих громадян - пожежників, лікарів, добровольців, ліквідаторів, які першими зустріли та боролись з наслідками аварії.

         26 квітня 2021 року Українська спільнота відзначає 35- ту річницю Чорнобильської катастрофи, вшанування пам’яті жертв техногенної катастрофи та учасників ліквідації аварії. 

Вся Україна схиляє голову перед героїчними людьми – ліквідаторами найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття – Чорнобильської трагедії.

         Ми завжди пам’ятатимемо загиблих героїв, шануємо учасників ліквідації наслідків аварії, які серед нас.

         Від імені виконавчого комітету секретар Олександрівської сільської ради Оксана Мігова та керуючий справами Кирилюк Тамара привітали учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобільській АЕС, які проживають на території Олександрівської громади, висловили глибоку вдячність за мужність і гідний приклад для підростаючого покоління.