Фото без опису

За три місяці 2637 запоріжців отримали легальну роботу

 

У першому кварталі в результаті проведеної роз'яснювальної роботи податківців із керівниками запорізьких підприємств і підприємцями легалізовано труд 2637 громадян. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, працівникам було нараховано майже 16 мільйонів гривень доходу, а це близько 6 тисяч гривень на кожного. Додаткові надходження до бюджету склали 6,5 мільйона гривень, у тому числі, 2,8 мільйона податку на доходи фізичних осіб, 3,5 мільйона єдиного внеску та 200 тисяч гривень військового збору.

З початку року податкова служба регіону брала участь у спільних заходах, спрямованих на легалізацію праці і доходів, разом з фахівцями Головного управління Держпраці у Запорізькій області, Пенсійного фонду України в Запорізькій області та інших органів влади.

Крім того, за підсумками 150 документальних перевірок платників, які мали ризики щодо ухилення від оподаткування під час виплат зарплат, донараховано 1 мільйон 200 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб, єдиного внеску та військового збору. На даний час з цієї суми до бюджетів уже надійшло 700 тисяч гривень.

Нагадуємо, за порушення норм податкового законодавства та з питань праці передбачена адміністративна відповідальність.

 

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

ТЕМА: Трудові відносини

Спікер: Начальник ГУ ДФС