Фото без опису

Конкурсна комісія Олександрівської сільської ради повідомляє про те, що в оголошенні, яке було опубліковано в районній газеті «Приазовськая новь» №1 від 06.01.2021 року «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування», допущена помилка в назві посади, а саме:

в рядку 10 необхідно читати «провідний спеціаліст з публічних закупівель відділу бухгалтерського обліку,звітності,економічного розвитку та інвестиційної політики»

Підстава: розпорядження сільського голови №1 від 04.01.2021 року.        

Конкурсна комісія.

ОЛЕКСАНДРІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД

посадових осіб місцевого самоврядування:

  • начальника відділу загальної та організаційної роботи,
  • начальника відділу земельних відносин, захисту довкілля та агропромислового розвитку,
  • начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення і території та військового обліку,
  • головного спеціаліста  відділу кадрової та юридичної роботи,
  • провідного спеціаліста з публічних закупівель відділу бухгалтерського обліку,звітності,економічного розвитку та інвестиційної політики; 
  • провідного спеціаліста із соціальних питань виконавчого комітету Олександрівської сільської ради.

Вимоги до претендентів: громадянство України, вільне володіння державною мовою, володіння персональним комп’ютером  на рівні впевненого користувача,знання чинного законодавства,інших актів законодавства  згідно специфіки роботи.

Для посади начальника відділу загальної та організаційної роботи: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; стаж роботи за фахом, або в інших сферах управління не менше 3-х років.

Для посади начальника відділу земельних відносин, захисту довкілля та агропромислового розвитку : вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста; стаж роботи за фахом, або в інших сферах управління не менше 3-х років.

Для посади начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення і території та військового обліку : вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; стаж роботи за фахом, або в інших сферах управління не менше 3-х років.

Для посади  головного спеціаліста  відділу кадрової та юридичної роботи: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста; стаж роботи за фахом або на посадах в органах місцевого самоврядування не менше 3-х років.

Для посади провідного спеціаліста з публічних закупівель відділу бухгалтерського    обліку,звітності,економічного розвитку та інвестиційної політики: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста; стаж роботи  не менше 3-х років.

Для посади  провідного спеціаліста  із соціальних питань виконавчого комітету Олександрівської сільської ради: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста; стаж роботи  не менше 1 року.

Необхідні документи: заява про участь у конкурсі; особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4х6 см; копії документів про освіту з додатками, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; копія документа,  який посвідчує особу;копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних) .

                  Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції»

Документи на конкурс подаються за адресою: вул. Центральна, буд. 90, с. Олександрівка, протягом 30 календарних днів з дня оголошення  про проведення конкурсу.

Додаткова інформація щодо основних посадових обов’язків, розміру та умов оплати праці, умов проведення конкурсу надається на телефоном 0988557188