Олександрівська сільська рада , яка розташована за адресою с.Олександрівка,  вул.Центральна, 90, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу фінансів Олександрівської сільської ради.

 
Умови конкурсу:
   1.  Громадянство  України.
   2.  Наявність вищої освіти економічного напрямку за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче  ступеня спеціаліста.
   3.  Стаж роботи за фахом в фінансовій сфері на державній службі  чи в  органах місцевого самоврядування не менше 5 років.
   4.Вільне володіння державною мовою.
   5.Знання Конституції України, Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»,  «Про запобігання корупції» Бюджетного кодексу, нормативно - правових актів  Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України стосовно складання та виконання місцевого бюджету, одержання міжбюджетних трансфертів, практику їх використання. 
    6.  Впевнений користувач ПК, досвід роботи з комп’ютерними спеціалізованими програми Microsoft Office Excel, AIC «Місцеві бюджети»,  « Logica».
Документи на конкурс (заява на участь у конкурсі,заповнена особова картка П-2ДС з відповідними додатками, 2 фотокартки 4х6см, копії документів: про освіту, паспорту, військового квітка(за наявності), електронна декларація) приймаються в приміщенні Олександрівської  сільської ради  за адресою с.Олександрівка,  вул.Центральна, 90,  протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення  про проведення конкурсу. 
За додатковою інформацією щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці звертатися до Олександрівської сільської ради.

Довідки за тел..  0988557188