*Перелік питань

 

1. Про розгляд листа Запорізької ОДА № 08-20/2303від 14.09.2020 року.

2. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії №11 від 24.12.2019 року «Про бюджет об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2020 рік» (зі змінами та доповненнями).

3. Про затвердження виконання бюджету сільської ради за 9 місяців 2020 року.

4. Про внесення змін та доповнень до Положення про відділ у справах дітей, сім’ї та з питань соціального захисту населення Олександрівської сільської ради.

5. Про затвердження розпоряджень сільського голови.

6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бесагі Д.Г. для ведення особистого селянського господарства.

7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Рижко А.В. для ведення особистого селянського господарства.

8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шрамко С.М. для ведення особистого селянського господарства.

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Добряк Є.С. для ведення особистого селянського господарства.

10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Желязковій Г.О. для ведення особистого селянського господарства.

11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кремсар О.О. для ведення особистого селянського господарства.

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сиващенко О.Г. для ведення особистого селянського господарства.

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Добряка А.С. для ведення особистого селянського господарства.

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Михайлик О.М. для ведення особистого селянського господарства.

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бреус Г.В. для ведення особистого селянського господарства.

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шрамко М.С. для ведення особистого селянського господарства.

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Зайцевій А.М. для ведення особистого селянського господарства.

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сиващенко Г.С. для ведення особистого селянського господарства.

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Зуєву В.О. для ведення особистого селянського господарства.

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Байрак О.М. для ведення особистого селянського господарства.

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шоповій Г.Д. для ведення особистого селянського господарства.

22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Лобинцеву І.М. для ведення особистого селянського господарства.

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Тутову Г.В. для ведення особистого селянського господарства.

24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Долговій В.Н. для ведення особистого селянського господарства.

25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Піперко Н.С. для ведення особистого селянського господарства.

26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Недомолкіній Т.С. для ведення особистого селянського господарства.

27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бегучова Є.О. для ведення особистого селянського господарства.

28. Про надання дозволу Домалегі В.В. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

29. Про надання дозволу Шрамко В.А. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

30. Про надання дозволу Пархоменко Л.С. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

31. Про надання дозволу Лобановій Т.Ю. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

32. Про надання дозволу Брижинському О.В. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

33. Про надання дозволу Дробасі В.В. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

34. Про надання дозволу Канаровій О.А. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

35. Про надання дозволу Зінченко О.В. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

36. Про надання дозволу Вороні Г.Г. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

37. Про надання дозволу Мельніковій В.Ф. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

38. Про надання дозволу Піперко І.М. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

39. Про надання дозволу Петровій Л.В. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

40. Про надання дозволу Брижинській Т.В. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

41. Про надання дозволу Кулачко Т.В. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

42. Про надання дозволу Міц Т.М. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

43. Про надання дозволу Савопулову М.М. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

44. Про надання дозволу Попову І.Ф. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

45. Про надання дозволу Попову І.Ф. на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

46. Про вилучення земельних ділянок із користування в межах населеного пункту.

47. Про приведення права власності Колісниченка Є.О. на земельну ділянку у відповідність до вимог чинного земельного законодавства.

48. Про надання дозволу на обробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

49. Про надання проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Олександрівка Приазовського району Запорізької області для затвердження Приазовською районною радою.

50. Про внесення змін до рішення №9 від 07.05.2020 року «Про прийняття земельної ділянки державної власності у комунальну власність.

51. Про затвердження землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

 

*Поіменне голосування

.