*Перелік питань

 

1. Про затвердження виконання бюджету за І квартал 2020 року.

2. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії №11 від 24.12.2019 року «Про бюджет об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2020 рік».

3. Про затвердження договору про співробітництво в сфері обробки земельної ділянки Дівнинської ЗОШ.

4. Про внесення змін до рішення сесії №19 від 22.12.2018 року «Про створення тендерного комітету з публічних закупівель Олександрівської сільської ради, обрання його складу та затвердження Положення про нього»

5. Про затвердження розпоряджень сільського голови.

6. Про надання дозволу Харченко Ю.Г. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки Голуба О.В. в натурі (на місцевості).

9. Про прийняття земельної ділянки державної власності у комунальну власність.

10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок.

11. Про надання Мелешку Ю.М. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

12. Про надання Щоткі С.В. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

13. Про надання Ніколаєвій К.О. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

14. Про надання Сімонову Л.М. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

15. Про надання Джаним Ф.В. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

16. Про надання Гроздєву Д.С. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

17. Про надання Пантову Є.С.дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

18. Про надання Пантову Д.С. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

19. Про надання Єксер О.А. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

20. Про надання Серемовій В. О. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

21. Про надання Каракаш І.М. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

22. Про надання Войтех О.А. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

23. Про надання Пальгуєвій Р.В. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

24. Про надання Петрову Д.М. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

25. Про надання Ничипорин Н.Я. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

26. Про надання Єксер В.О. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

27. Про надання Шиян В.В. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

28. Про надання Срибній Л.В. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

29. Про надання Оденцовій О.П. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

30. Про надання Павленко Л.І. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

31. Про надання Добрєву П.Д. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

32. Про надання Курбаковій Н.І. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

33. Про надання Пантовій В.В. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

34. Про надання Філонову А.А. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

35. Про надання Переклицькій В.І. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

36. Про надання Нідялко О.Г. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

37. Про надання Станковій О.В. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

38. Про надання Чепеленко Е.І. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

39. Про надання Міц В.Б. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

40. Про надання Буланій В.О. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

41. Про надання Буланій Л.О. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

42. Про надання Буланій Л.І. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

43. Про надання Срибному М.М. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

44. Про надання Сенделі Т.М. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

45. Про надання Савопуловій Т.В. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

46. Про надання Кабаку О.В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

47. Про надання Марченко Л.В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

48. Про надання Геновій В.І. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

49. Про надання Бордюгу С.Ф. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

50. Про надання Скляренко В.М. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

51. Про надання Симоненко П.І. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

52. Про надання Литвиненко О.В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

53. Про надання Середі Т.Д. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

54. Про надання Коротенко Л.Ф. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

55. Про надання Компанець В.С. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

56. Про надання Бойко В.І. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

57. Про надання Добряку С.А. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

58. Про надання Беляєвій О.В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

59. Про надання Бойко Л.О. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

60. Про надання Вікторовій Є.В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

61. Про надання Лагно В.В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

62. Про надання Дудник С.М. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

63. Про надання Середі М.В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

64. Про надання Голубу О.В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

65. Про надання Нестеренко В.С. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

66. Про надання Голуб С.Г. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

67. Про надання Пантову М.О. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

68. Про надання Кірчеву М.М. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

69. Про надання Єфімову А.Д. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

70. Про надання Авраменко Л.М. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

71. Про надання Чепеленко М.К. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

72. Про надання Павленко Д.І. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

73. Про надання Петрову М.П. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

74. Про надання Кірову С.О. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

75. Про надання Орманджи Г.П. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

76. Про надання Орманджи П.П. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

77. Про надання Недомолкіну Ю.А. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

78. Про надання Сивун Л.П. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

79. Про надання дозволу Ковальову В.М. на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

80. Про надання дозволу Урюпіній І.М. на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

81. Про надання дозволу Поліщук Н.П. на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

82. Про надання дозволу Катьяновій Є.Б. на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

83. Про надання дозволу Гроздєву О.С. на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

84. Про надання дозволу Орманджи О.С. на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

 

*Поіменне голосування