*Перелік питань

 

1. Про затвердження Програми організації громадських робіт на 2020 рік.

2. Про затвердження видів суспільно-корисних робіт та перелік об’єктів для відпрацювання порушниками адміністративного стягнення ( в порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів) на території Олександрівської сільської ради на 2020 рік.

3. Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно-корисних робіт на 2020 рік для засуджених осіб та правопорушників, які відбувають покарання або стягнення у вигляді громадських робіт.

4. Про затвердження змін та доповнень до Програми соціально-економічного та культурного розвитку об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2019-2020 роки.

5. Про затвердження Програми підтримки закладів охорони здоров’я та якісного надання медичних послуг, які працюють на території об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2020 рік.

6. Про затвердження Програми «Централізовані заходи з лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет» на території об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2020 рік.

7. Про затвердження Програми «Організація перевезень окремих пільгових категорій громадян, які знаходяться на території об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2020 рік.

8. Про затвердження Програми підготовки об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради до функціонування в умовах особливого періоду, забезпечення виконання заходів з призову на строкову військову службу, мобілізаційних заходів та територіальної оборони в 2020 році

9. Про затвердження Програми об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради «Обдарована молодь» на 2020 рік.

10. Про затвердження Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2020 рік Олександрівської сільської ради.

11. Про бюджет об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2020 рік.

12. Про структуру, чисельність, умови оплати праці працівників апарату об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2020 рік.

13. Про затвердження Положення про преміювання на 2020 рік.

14. Про затвердження штатних розписів підвідомчих установ об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2020 рік .

15. Про затвердження умов оплати праці сільського голови Добряка С.А. на 2020 рік.

16. Про затвердження преміювання та виплати матеріальної допомоги Добряк Є.С. на 2020 рік.

17. Про створення спеціального цільового фонду соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади Олександрівської сільської ради на 2020 рік.

18. Про затвердження норм витрат паливно-мастильних матеріалів на 2020 рік.

19. Про організацію харчування дітей у закладах освіти Олександрівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

20. Про затвердження переліку будівель та споруд комунальної власності Олександрівської сільської ради на 2020 рік

21. Про затвердження плану роботи засідань сесії Олександрівської сільської ради на 2020 рік.

22. Про надання Голубу О.В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

23. Про надання Щоткі А.М. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

24. Про надання Матюхі Л.І. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кулик Л.В. для ведення особистого селянського господарства.

26. Про приведення права власності Крамаренко Н.С. на земельну ділянку у відповідність до вимог чинного земельного законодавства.

27. Про приведення права власності Кірова Є.В. на земельну ділянку у відповідність до вимог чинного законодавства.

28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

29. Про надання Ігнатенку А.М. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

30. Про надання Лобановій Т.А. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки Пшеничної Л.Г. в натурі (на місцевості) для ведення підсобного сільського господарства.

 

*Поіменне голосування